PSV 2nd officer to join the vessel as soon as possible.

Plavi9

New member
Hi ,

We are looking for an experienced PSV 2nd officer to join the vessel as soon as possible.

If you have any friends who are looking for work and would be suitable for this role please either forward me their details or get them to contact me.

When replying please include the following…

Updated CV
Day Rate
Any Preferences

Many thanks
Sebastian Dunbar
Recruitment Manager
IV Offshore

UK Freephone: 0333 2005444 T: +44 (0)1473 283485
LI: Sebastian Dunbar | LinkedIn
E: SebastianDunbar@IVOffshore.com W: IV Offshore | ivoffshore.com

Hi ,

We are looking for an experienced PSV 2nd officer to join the vessel as soon as possible.

If you have any friends who are looking for work and would be suitable for this role please either forward me their details or get them to contact me.

When replying please include the following…

Updated CV
Day Rate
Any Preferences

Many thanks
Sebastian Dunbar
Recruitment Manager
IV Offshore

UK Freephone: 0333 2005444 T: +44 (0)1473 283485
LI: Sebastian Dunbar | LinkedIn
E: SebastianDunbar@IVOffshore.com W: IV Offshore | ivoffshore.com

Covice u zadnjih par dana su se ovi razbacali s poslovima kao da drze pola kugle zemaljske. DAli je itko uspio doznat koliko nude kad niko nece da prihvati? Vidio sam nedavno i jednu firmu koja Chief officeru nudi 250$ dnevno za AHTS. Bez da me netko krivo shvati da se bacam u boga ali ta placa za Chief officera na AHTS i to jos iskusnog je toliko smisna da je to ravno da se trazi posao na kasi u Konzuma a da se daje placa 800 kuna i da jos od toga moras oduzet davanja krvopijama u vladi

Last edited:
A sto si krivo reka sve stoji....mene brate pilaju ajamislin da od toga nema nista....jer zadnji put su zvali i reka san in za koliko bi isa i di sve je lipo divno krasno razgovor proteka i rekla jeda ce poslat mail za ukrcaj...evo jos cekam :-D neznan nekuzin ih niti malo

Poslova ima na sve strane,ali nikako bez DP-a.
Ja bi bilo Å¡to prihvatio za suplayera da mogu negdi početi u toj branÅ¡i.

Poslova ima na sve strane,ali nikako bez DP-a.
Ja bi bilo Å¡to prihvatio za suplayera da mogu negdi početi u toj branÅ¡i.

Prije godinu i 10 mjeseci polagao sam DP Basic u Rijeci u Apave Mare-u i konstantno trazim posao dok sam kuci a i dok sam na brodu koliko sam u mogucnosti.Do sada svi su me odbiljali jer nemam iskustva na offshore kao DPO pa ova prica i ne drzi vodu.Aplicirao sam na preko 130 firmi, nema koga nisam zvao , pa me interesuje zna li neko neku firmu kako se upada bez iskustva?

Covice u zadnjih par dana su se ovi razbacali s poslovima kao da drze pola kugle zemaljske. DAli je itko uspio doznat koliko nude kad niko nece da prihvati? Vidio sam nedavno i jednu firmu koja Chief officeru nudi 250$ dnevno za AHTS. Bez da me netko krivo shvati da se bacam u boga ali ta placa za Chief officera na AHTS i to jos iskusnog je toliko smisna da je to ravno da se trazi posao na kasi u Konzuma a da se daje placa 800 kuna i da jos od toga moras oduzet davanja krvopijama u vladi

Jutro, Dalmoš.

AHTS/PSV DP unlimited - za Mastera

Ja pita 850 USD dnevno ili 200.000 godisnje za 2/1.
Tribalo im hitno, a ja ne bi prije Prosinca/Sijecnja.

Eto toliko za info od mene.

Obicno punjenje baze podataka sa tu i tamo kojim ukrcajem sirokog spektra dnevnica ....

Prije godinu i 10 mjeseci polagao sam DP Basic u Rijeci u Apave Mare-u i konstantno trazim posao dok sam kuci a i dok sam na brodu koliko sam u mogucnosti.Do sada svi su me odbiljali jer nemam iskustva na offshore kao DPO pa ova prica i ne drzi vodu.Aplicirao sam na preko 130 firmi, nema koga nisam zvao , pa me interesuje zna li neko neku firmu kako se upada bez iskustva?

Nismo se razumjeli. Poslova ima za 2nd Off. ali sa DP advanced, odnosno za ljude sa iskustvom u toj branši.
Ja isto tako trazim, i nemogu upasti jer nemam DP iskustva. Trenutno trazim bilo što jer sam bez posla
u jako teškoj situaciji.

Nismo se razumjeli. Poslova ima za 2nd Off. ali sa DP advanced, odnosno za ljude sa iskustvom u toj branši.
Ja isto tako trazim, i nemogu upasti jer nemam DP iskustva. Trenutno trazim bilo što jer sam bez posla
u jako teškoj situaciji.

TDW 4000 u Saudiskoj Arabiji krca takve Ukrajince za 80 dolari dnevno - kao junior 2nd. Ljudi trpe i pisu DP knjizicu dok ne nadu bolje.

Ukrcaje TDW UKrajina.

U Splitu Roguž - RigZone ili nesto takvo.

HMSumit@tdw.com
uashraf@tdw.com
mmawford@tdw.com

Evo ti od tidewater saudijska arabija adrese. Uvjeti su blago rečeno loÅ¡i, ali treba početi od nekud i uzimaju odnosno uzimali su bez offshore iskustva. Ovaj sumit je glavni crew manager, ashraf je zamjenik, a mawford je operation manager.

I u KSA nije tako lako dobit posao, kako su vec spomenuli najlakse je priko Ukrajinske TDW agencije ili Navis crew managementa, a meni osobno je to sredio Frane raguz iz Rigship.
Saljite mu mail pa vidite, meni nije odgovorio par mjeseci, a onda me odjednom zvao :), tako da ne odustajajte.

Placa u TDW ksa ce vam vjerovatno bit cak i 70 dolara, a mozeju vam i dat kontrakt od 6 mjeseca....................

Malo o ARAMCO kad mlaje offshorce interesira

Malo o ARAMCO kad mlaje offshorce interesira

Jutro mladosti,
dva file pridodana.

Jedan moji Rusi, Ukrajinci, Indijci i Filipinci i Arabi oficiri dilaju - ARAMCO pitanja kad vas dode potvrditi da radite u KSA oil field-u.

Proci moraju Barba, Prvi ofical, drugi palube i Kapo. - Plus polagati Marlins u KSA - Saudiska Arabija(rezultat total preko 80%, svaka kategorija preko 75%. Za seconde total 70%, kategorije 60%.

Ovo za seconde je za approved 02nd off.

Junior ne treba iskustva i ne polaze nista.
Kad uvatite 6 miseci navigacije u ARAMCO podruciju - polazete za approved sekonda Marlins+evaluation (uobicajna pitanja u privitku.
6 miseci approved navigacije ko sekondo - polazete za cifa palube - Marlins + evaluation + prakticno manovriranje.

Uobicajno paralelno od rive, okreni za 90 gradi, pridi krmom rivi na 5/10 metri distance drzi poziciju itd...

Posli godine ko cif u ARAMCO podruciju polazete za Master approved.

Sve ovo gore Vas salje kompanija za koju radite TDW, ZAMIL, HALUL, POSH, BOURBON, HADI HAMMAM....

Zadnji korak je direct za ARAMCA ali to je vec druga prica.

Na kraju (bole me prsti vec) ko mora/hoce navigavati neka stisne godinu dvi do full papira DP/ARAMCO approve letter
posli se vrata otvaraju lakse iako cili zivot zapinju.

Mora sam malo pametovati na kraju, nisam posidija za nista.

Puno srece u potrazi za poslom i sva daljnja pitanja - odgovoricu kad odmorim prstice.

Lip poz.............mali Luka

Attachments

Evo i jos da nadodan sta se tice saudijske arabije posto san tamo pa znan. Nakon 360 dana sta imate upisano u dp log na ahtss/psv i imate full dp placa za sekonda na brodove koji su pod novin ugovoron sa saudi aramcon iznosi 400 do 450$ sta ja ne znan da li se moze doc do tolike cifre ka sekondo na ahtss, psv brodu. Tako sta je luka reka isplati se stisnit zube godibu dvi a posli je lova ludiko
Moze se doci do toga I na europskim firmama I bez pustih testova I ispitivanja ka u skoli.Evo I u mene sekondo sa full dp ima 400 us dan kad se preracuna iz eura a radi se o psv.Na ahts jos I vise

Last edited:
a kako upasti na te firme,to je drugi par rukava,stisli bi mi puno gore ali nemoreš upasti na offshore jedino .....

Back